Palla..

Orkar inte skriva :( :(

Minnen <3

Minnen <3
:)
<3
<3


Några bra minnen <3

Love Frida ♥

Saknar dig

Jag saknar dig älsking :(

Före och efter

Före:

hmm


Efter:

efter

Man kanske inte ser att jag har klippt mig men om jag kollar mig i spegeln så syns det fett bra, och när ni ser mig på riktigt :P


Ny klippt

Kom nyss hem, har varit och klippt mig. Det blev topparna och sen lite uppklippt, laddar upp en bild snart. Puss <3

Klippning imorgon

Heejheej!

Är allt bra med er? Det hoppas jag iallafall :)
Usch, vad kallt det är ut och gud vad mycke snö!! :o Det är nu som man vill vara i något varmt land som typ Italien, Frankrike eller Grekland. Men jaa.. nu är det ju inte så.. :( Snön kommer säkert vara kvar i maj.. :( fyfan.. Men jaja.. förlåt för att jag har varit dålig på att uppdatera här i bloggen.. men jag har inte haft tid och mitt internet har varit helt konstigt. Men nu skriver jag iallafall :) Det är ju bra, eller? Får hoppas att ni tycker det.

Jag har iallfall sovit hos min älskling igår till idag, vi va på tuna park och fikade och sen så har vi kollat på Gladiator. Fan vad den filmen är bra alltså, jag skulle kunna kolla på den hur många gånger som helst. :)
Tog bussen hem idag som gick 13.51 för han visste inte när dom skulle repa, så då fick jag lov att ta den. haha. Har inte gjort något speciellt sen jag kom hem, bara tagit det lungt liksom. Ska kolla om det är något bra på tv.

Ska klippa mig imorgon, ska klippa topparna och sen så ska jag nog klippa upp det lite. Hoppas att det blir bra. Håller på att spara till långt hår så jag hoppas att dom inte klipper så himla mycket. Vi får se hur det blir.


hmm

Men ska kila nu, ni får ha det så bra.


Love Frida

Mysig helg med älskling men en tråkig dag i skolan

Heejheej på er!

Hoppas att alla hade en jätte bra och mysig alla hjärtans dag igår, jag hade det fast på lördagen och en liten stund på söndagen innan jag va tvungen att åka till min kusin..

Men det va en mysig dag med älskling, vi kollade på film Tjenare kungen och district 9 och myste jätte mycket, sen på söndagen så kom mamma och hämtade mig för att vi skulle till min kusin.. När vi kom hem så käkade vi trerätters det va jätte gott det bliv någon typ av toast med räkor på till förrätt och till varmrätt så blev det hamburgare med runda potatisar i ungnen och någon jätte god sås sen till efterrätt så blev det glass med kolasås :) jätte gott! Kom hem från skolan för typ 25 minuter sen, tror att vi ska äta snart. Det har varit en fett seg dag i skolan, har inte hänt så mycket har typ inte orkat jobba på lektionerna eller något och så har jag fett ont i magen. Jag dör fan snart!!

Men nu ska jag faktiskt gå på toa, ni får ha det så himla bra. Skriver sen.

bra



Love Frida ♥

Chacha bloggen!

Allt bra med er alla där ute i kylan? Hoppas det iallafall, det kanse är många som är förskylda nu. Det skulle inte förvåna mig, för det är så kallt ute. Nej nu vill man ha vår och sommar, orkar inte med all snö längre. Menmen..

Jag har inte gjort så mycket idag, gick upp 07.00 ville verkligen inte gå upp då.. Man ville bara somna om igen. Men imorgon så kan jag sova ganska länge för då börjar jag 10.20 :) (skönt!) hade engelska prov idag på boken the wizard of Oz, sämsta boken som finns typ. Fast det finns sämre men men.. Efter skolan så va jag och Matilda kvar för vi skulle skriva våran crude oil essay.. (hata) men nu är det gjort vi är lite efter, haha! Men nu sitter jag här i min säng och kollar på tv, ska kolla på finalen av paradis hotel sen iallafall :) har inte så mycket att skriva menmen.. Ni får ha en jätte bra kväll, pussar <3


Love Frida ♥

RSS 2.0