Fika med älskling <3

fika med älskling <3

En mysig fika med älskling på espresso house :) <3
Du betyder ♥

Gymnasie val.. och mysig gårdag med älskling

Heejheej :)

Vad gör alla? kanske ni sitter och pratar i telefon eller ni kanske till och med är ute i det här vädret?
 
Jag gör iallafall inte så mycke, laddar min ipod och lägger in lite låtar till den. Tex. hero of war med rise against, bästa låten ever <3 Jag ska snart välja mina gymnasie val, det blir 1. handel 2. hantverk 3. frisör på jb. Hoppas att jag kommer in på handel, men det tror jag nog. Var med min älskling igår, vi tog en fika på espresso house :) det var jätte mysigt, han tog en kaffé latte och jag tog en chailatte. Älskart <3
Laddar upp en bild snart från igår :)

Men ska kila nu, massa pussar <3



Love Frida ♥

Ont i magen..

Heejheej!

Allt bra med er?
Det hoppas jag iallafall, har varit lite dålig på att skriva här.. har varit ganska upptagen, sorry...
Men aja, jag gör inte så mycket.. Har ont i magen och alla är off.. tack! Jag har tråkigt, finns inget att göra och alla kan ta sig någon stans, nej men nu ska jag inte vara sån :) Har inte gjort så mycket idag, skolan sen typ hem och haft tråkigt.. Sov hos min älskling lördag till söndag, det va mysigt ♥ Ska nog kolla på tv sen, om det finns något att se, ska iallafall kolla på paradis hotell klockan 22.00. Hahah, töntigt jag vet :P


:)

Men ska gå nu, puss <3

Love Frida ♥

Tuna Park

köpte


Och så köpte jag en julklapp till min älskling :)
Jag vet lite sent men men :P

Tuna Park

Köpte


Köpte en tröja från gina:)

Tuna Park

köpte det här :)


Köpte sminkborttagning, behövde verkligen det :P

Tuna Park

Köpte idag :)

Va på tuna park igår, köpte lite saker :)
Kommer snart upp bilder på vad jag köpte :)


Love Frida ♥

Minnen <3

Minnen <3


Minnen <3

Tv och after eight

Hej på er!


Sitter och kollar på Glee och äter after eight, jag har ganska tråkigt faktiskt.. Ska nog städa mitt rum snart och lyssna på Ebba Grön :) bästa! Älskar att lyssna på musik när man typ städar sitt rum eller något sånt. I söndags så sa min brorsa att krillebooi känner hans kompis Carl Michael, jag ba fan vad nice alltså. Brukar läsa hans blogg och sen så såg jag också att dom va tillsammans på en bild, det är nice! Men ska städa mitt rum nu.


Love Frida ♥

Internet är cp..

Alltså förlåt för att jag inte har skrivit men internet är helt konstigt :( men nu skriver jag iallafall, hur är det med er? Hoppas att allt är bra :) jag vaknade för typ 30 minuter sen, ska nog ta något att äta och sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.. Finns faktiskt inte så mycket att göra, jag saknar min älskling :( vill att han ska komma hit, han börjar skolan imorgon :( och jag börjar på måndag.. Orkar verkligen inte... Usch! Va med Madde igår kväll, vi gick och köpte Hamburgare. Gott! Men ska gå och äta något nu.


Love Frida ♥

Är hemma hos kusin

Sitter hemma hos kusin, vi har fikat och vi ska snart åka hem. Ska till Coop först sen så ska jag vara med Madde :) bi ska väl gå och köpa något att äta. Börjar skolan på måndag, pallar fan inte.. Ska välja till gymnasiet och göra nationella, usch!! Vet bara att jag ska välja handel, sen vet jag inte vad jag ska välja son andra och tredje.. :( men men.. Skriver sen när jag har kommit hem.


Love Frida ♥

Sorry...

Hej på er!

 Förlåt för att jag inte skrev men jag har varit ganska upptagen, ber verkligen om ursäkt. Men men, hur är det med all? Hoppas allt är bra :) Min brorsa fyllde i söndags så det kom gäster och så, vi åt smörgåstårta och kladdkak. Gott! :) sen på kvällen så åkte jag till min älskling, vi myste och kollade på film. Dagen efter så va jag på stan med Madde och Becca, jag bytte min klocka till en större och till en annan färg det fick bli en lila. Sen så köpte jag två ansiktsmasker en med jordgubb och en med hallon, jag skulle ha köpt sminkborttagning men det glömde jag och så skulle jag ha köpt en halsduk men det glömde jag också.. Sen tog jag och Madde bussen hem och i skogstorp så hoppade Maddes pojkvän på, dom är jätte söta tillsammans :) när jag kom hem så tog jag något att äta sen gjorde jag inte så mycket, tog det bara lungt. Idag så fyller min kusin 17 år, vi ska till honom på eftermiddagen. Men nu ska jag fixa lite saker, skriver sen. Puss.


 
Love Frida ♥

En tråkig lördagskväll..

Vad ska man hitta på finns inget att göra, ska snart baka kladdkakor till imorgon. Min brorsa fyller 18, så vi bjuder på smörgåstårta och kladdkaka :) mmm.. Gott! Jag vill också fylla 18 själv så fyller man bara 16... :( men jag har räknat ut att jag fyller 18 på en fredag Så det blir nog till att gå ut på krogen och sen på lördagen så fyller min barndomskompis 18 så då blir det säkert till att gå ut med henne :) haha, här sitter jag och planerar några år framåt haha. Nej men nu ska jag baka kladdkakor, skriver sen.


Love Frida ♥

Nytt år nya tag.

Jaha, då var det ett nytt år då. Ett nytt år med nya tag igen då, jag hoppas verkligen att det blir ett bra år. Förlåt för att jag inte har skrivit på länge, men jag har inte haft tid och så... Men nu ska jag försöka skriva mer för nu har jag köpt en iPod :) så förhoppningsvis så kommer jag skriva mer nu :) ska fixa lite saker nu så jag skriver senare.


Love Frida ♥

RSS 2.0